ART LIBANSKA KEBAB

ART LIBANSKA KEBAB Art Restauracja Libańska

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 196 reviews
12 Apr 2021 at 22:19 Wszystko super
11 Apr 2021 at 0:23 Pyszne jedzenie, miły Pan przywożący ciepły posiłek do domu sprawia ,ze będę ich stałym klientem
9 Apr 2021 at 21:35 Wszystko świetnie, tylko szkoda ze dostaliśmy przeterminowany voucher, ważny do końca kwietnia. 2020. Pozdrawiam cieplutko
28 Mar 2021 at 22:00 Słabe mięso brak surówki tylko frytki dobre i szybka dostawa nie polecam
21 Mar 2021 at 8:16 Najlepszy kebab w mieście. Dostawa zawsze ciepła i tak samo pyszna.
19 Mar 2021 at 21:01 Zawsze na ratunek, kiedy inne restauracje zamknięte. Tanio, obficie, szybko i zgodnie z instrukcją.
9 Mar 2021 at 23:52 Dostawa szybka ale niestety mięso było strasznie słone. Jest mi przykro bo zawsze tam zamawiam.
1 Mar 2021 at 3:35 Najgorszy kebab jaki jadłem dotychczas
24 Feb 2021 at 17:33 Jest okej.
24 Feb 2021 at 15:35 Zamówienie przyszło 10 min przed czasem, więc to duży plus, moje uwagi odnoszą się samego jedzenia. Zamówiłem kebaba z wołowiną-baraniną i małą porcję chlebków arabskich (których nie dostałem, przyszły frytki) i sos był fatalny, a frytki nic specjalnego.
20 Feb 2021 at 23:12 Najlepszy lawasz kebab
17 Feb 2021 at 22:48 Lawasz kebab - wciaz najlepszy. Smak, dodatki, porcja. Sympatyczny pan ktory dowozi jedzenie. Polecam